LOADING

Quan es celebra el concurs?

Els propers dies 27 i 28 de juliol de 2019 omplirem Verges de càmeres de gravar.

 

Com funciona la prova?

La prova consisteix en crear un curtmetratge amb una durada màxima de 2 minuts. La temàtica, que és de lliure elecció, haurà d’incloure quatre elements sorpresa (un objecte, una frase, una acció i una localització) que us proporcionarem en el moment que vingeu. A partir de dissabte 27 a les 12 am es donarà la prova per iniciada la prova i podreu entregar els curts de les 9 fins a les 11 am del diumenge 28 per entregar els curts.

 

Hi pot participar tothom?

Per suposat, la nostra voluntat és que us ho passeu tan bé com nosaltres muntant-ho.

 

No tinc una càmera professional, puc participar-hi?

Per suposat! Fins i tot pots utilitzar el teu telèfon mòbil. L’únic que has de tenir en compte és que a l’hora d’entregar-lo ha d’estar gravat amb horitzontal i en format .mp4 i a 1920 x 1080 px (la majoria dels telèfons d’avui en dia ja graven amb aquesta qualitat).

 

Només tenim 24 hores per fer el curtmetratge?

Exacte i aquesta és la gràcia!!, és totalment possible i és molt divertit. Durant aquest temps, cal que penseu una idea, feu el rodatge i l’edició i finalment l’entregueu.

 

Ho podem fer amb només dues persones?

I és clar! Si teniu una bona idea i una càmera fins i tot podeu ser el curt guanyador!

 

Perquè hem feu venir el dissabte si fins diumenge no s’ha d’entregar el curtmetratge?

Cal que vinguis a formalitzar la inscripció i a recollir l’objecte que haurà de sortir al curtmetratge. A més, en el cas que en el vostre curt apareguin exteriors, podreu aprofitar i rodar-los a Verges. L’horari de recollida de les bases serà el dissabte de 9 am a les 12 am hores a la plaça major de Verges. A  partir de les 12:00 hores del dissabte es donarà per iniciat el concurs i els curts s’han d’entregar o bé amb format USB o a través de wetransfer abans de les 11 am del dia 28.

 

Qui seran les persones que valoraran el meu curt?

Comptem amb un petit jurat d’experts del món de l’espectacle i audiovisual amb bon criteri per decidir quins són els millors treballs. Igualment, tindràn amb compte les produccions amateurs i la seva realització.

 

Quan s’emetran els curtmetrages presentats?

El dia 28, a les 20:30 ens trobarem tots participants i amics a la placeta de Verges (davant de l’ajuntament) per gaudir dels curts que s’hauran presentat. Us hem preparat una gala amb un petit concert per acompanyar la food truck.

Us hi esperem!

 

Sóc menor d’edat, puc participar-hi?

Per descomptat! En el moment d’inscriure’t caldrà que vinguis acompanyat amb la mare, pare o tutor legal.

 

On coi és Verges?

Al cor del Baix Empordà, segur que ens trobeu rapidament amb el Google Maps.

 

Ara que ja no tens dubtes, és el moment d’apuntar-se!