LOADING

Lo Curt és Breu és el concurs de curtmetratges que es convoca al poble de Verges. Impulsat per l’associació sense ànim de lucre Pengim Penjam de Verges.

 

Quina finalitat té?

L’associació de teatre Pengim penjam de Verges té les següents finalitats amb aquest concurs:

  • Socialment, dinamitzant els diferents col·lectius de la població de Verges i rodalia ja siguin amb format d’ens, associacions, empreses, estudiants o persones i grups que vagin per lliure. Ens agradaria focalitzant-nos amb especial atenció amb el jovent que busqui una activitat de lleure diferent del que estan habituats i que els permeti desenvolupar la imaginació, la narrativa, l’esforç i les noves tecnologies.
  • Turísticament, potenciar el poble i la marca Verges a través dels curts que
    realitzin els concursants, per assolir aquest objectiu uns dels requisits necessaris serà que aparegui espais oberts i reconeguts de la població de Verges.

 

Sobre Pengim-Penjam

Pengim-Penjam és una associació teatral, sense ànim de lucre, de la població Empordanesa de Verges. Va iniciar la seva trajectòria l’any 2007, amb l’obra de teatre “Els Colomins”. L´èxit de l’obra va ser el detonant per decantar la balança cap a un tipus de representacions en concret, sabedors que al públic li agrada i agraeix poder gaudir d’obres de teatre còmiques. També va representar l’obra “ No et vestexis per sopar” d’en Ray Cooney. Durant aquests anys també es va embarcar a fer espectacles musicals, tot va començar amb Ràdio Verges 1050 FM, barrejant teatre i playbak de cançons molt conegudes, amb un gran èxit, hi van participar 30 actors, a la segona edició ja n’eren 54 i a la tercera van arribar a 81. Actualment està pensant en la quarta edició, tot i que gestionar un grup tan nombrós de persones és complexe, està previst pel Nadal del 2019. I en un futur, no molt llunyà, serà ………. Políticament incorrecte!!!